refresh About Resepi Chat Google+
Follow | dashb

Hello and welcome to my Blog.
I pour my heart and thoughts here. Pardon my words




The key word : Balance
Tips : Buang malas, ambil mood rajin
Don't stop dream.. But stop expecting!
Intelligence is beauty
why should I be so confused?

I had tried to express myself, but couldn't do that because I was afraid that it will hurt someone. I never knew that not expressing myself hurt myself

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone

Broken promises - sometimes it happens.. and it's not fun


If we fake it, one day we will make it
{PERMALINK} Wednesday, 26 June 2013


Things aren't necessarily going to go well everyday.. Sometimes, we faked our smile to people that hurt us, even kita rasa macam nak straggling them.. but remember, this would help to keep the temperature getting overheated... bila api, jangan ditambah dengan api.. jadilah air yang memadam semua api kemarahan, In Syaa Allah kita dapat kekuatan dan kebaikan atas kesabaran kita... pegang kepada prinsip "If we fake it, one day we will make it"... benda yang kita terpaksa buat, lama kelamaan jadi kebiasaan... berat yang kita rasa sebelum ni jadi ringan...


 Those incidents are not actually that important, so don't allow it to affect yourself... maybe sekarang ekin banyak pekak kan telinga, kurang kan bercakap benda yang tak penting.. issues yang maybe bawa masalah.. kekadang tak tahu lagi baik dari tahu.. haha biarkan.. kalau betul orang tu jujur, they will tell you the truth without asked..


Keep remind ourselves, there are potentials for every conflict.. We may feel a bit lost in the fog... But we will make it through better if we approach every situation from the other person's perspective.. Think more of others than of yourself...  fikir juga samada sesuatu perkara tu bawa kebaikan kepada pihak lain jugak tak, atau cuma untuk diri sendiri?? Think about old times and people with whom we've had strong connections.. Remember the good times yang kita shared dengan someone who has common interest and similar hobbies.. haha kekadang kena jadi sentimental so that we can mend the bridges and bring resolution to sticky issues yang sebelum ni banyak bagi effect negative kat kita...  Use these lesson to your advantage.. :)



Labels:



Blogger nurul said...

Love that word ""If we fake it, one day we will make it" :)

 
Blogger eikyn grinxs said...

@nurul hehe kalau rasa susah nak buat benda baik, yang tu jela kin ingatkan diri sendiri :)

 



Older | Newer


Older | Newer