refresh About Resepi Chat Google+
Follow | dashb

Hello and welcome to my Blog.
I pour my heart and thoughts here. Pardon my words




Resepi Chocolate Lava Cake
Confident and arrogant is a different things
Resepi Oreo Cheese Cake
How on earth result boleh tersilap key in
Think, reflect and act upon it
Resepi Pancake
fair-weather friends
Resepi Chocolate Pudding
Resepi Red Velvet Cookies
We ruined each other by being together

I had tried to express myself, but couldn't do that because I was afraid that it will hurt someone. I never knew that not expressing myself hurt myself

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone

Broken promises - sometimes it happens.. and it's not fun


Internship
{PERMALINK} Sunday, 29 June 2014 0 Comments {S}


Assalammualaikum.. Too way busy with my internship, letih sangat! Tak expect pun course architect se'though' ni.. serious masa belajar memang rasa berrrrrrat jugak.. tapi bila meet dengan real project... seriously it's just too much for me... Tambah pulak aku jenis yang kalau belajar teori masuk telinga kanan keluar telinga kiri.. haha memang benda belajar kat kolej dah jadi habuk... but not too worry sebab bila aku praktikkan memang cepat tangkap.. cuma rasa berat bila dah berlambak-lambak nak kena sumbat sekali gus balik...
serve you right lah ekin!

Malam ni tak terasa pun nk update blog sebenarnya ni.. zzz so surely lah memang x ada benda nk cerita...
tapi lately banyak baking cake, biskut and etc.

Tu ja cara untuk aku lepas stress dengan kerja yang bertimbun.. sob sob... Maybe bila ada masa I will update those recipes!

Labels:



Post a Comment



Older | Newer


Older | Newer